Du kan klippa din betalningsmetod vi att visit Tinder aven ga kontra Installningar

Du kan klippa din betalningsmetod vi att visit Tinder aven ga kontra Installningar

Emellanat kan Tinder tillhandahalla produkter sam service sta inkop (“kop i appen”) genom App Store, Google Play Store, budfakturering, Tinder-direktfakturering alternativt andra betalningsplattformar som befinner si godkanda it Tinder. Ifall du valjer att kopa en kop i appen kommer du att uppmanas att betyga ditt forvarv tillsamman saken dar tillampliga betalningsleverantoren och din betalningsmetod experimentera den hA¤r webbplatsen (vare sig det ar ditt portratt val e tredjepartskonto saso Google Play Store alternativt App Store) (din “betalningsmetod”) debiteras sta inkop i appen kontra do priser sasom visas for dej stav saken da alternativt de servic du age valt oc eventuella forsaljnings- val dylik skatter saso kan tas ut gallande dina betalningar, aven ni godkanner att Tinder alternativt tredjepartskontot, i forekommande rattssak, tillats debitera dej.

Forsavit ni koper ett automatiskt rekurrent, cyklisk prenumeration genom e shoppa i appen kommer ni debiteras forut prenumerationen via din valda betalningsmetod tills n avslutar den. Efter din ett prenumerationsperiod fortsatter din prenumeration automatiskt att fornyas for nagon ny almanack ar, mot det tariff du godkande nar du tecknade prenumerationen, ifall n ej avslutar saken dar fore fornyelsedatumet.

Invandningar kontra en projs sasom redan gjorts bor riktas

till Kundsupportom ni faktureras omedelbart av Tinder val det berorda tredjepartskontot som t.ex. App Store. Ni kan dartill foreta invandningar via att kontakta din bank eller betalningsleverantor, som kan bidraga annu en Г¤r skandinavisk kvinnor vackra? fakta ifall dina rattigheter aven tillampliga tidsgranser. N kan nar sasom helst aterta ditt medgivand till automatiska kortbetalningar genom att kliva till Installningar tillmotesgaende Tinder eller det berorda tredjepartskontot, men tank kungen att ni annu befinner si skyldig att projsa utestaende totalbelopp.

Forsavitt du vill andra alternativt avsluta din prenumeration behover du logga in villi ditt tredjepartskonto (eller knata till dina Installningar konungen Tinder) och sen atfolja instruktionerna for att konversera opp eller avblasa din prenumeration, ehur n age raderat inneha ditt konto hos oss alternativt tagit bort Tinder-appen a din grupp. Att radera ditt konto pa Tinder eller att tillryggalagga Tinder-appen av din grupp avslutar alternativt avbryter inte din prenumeration. Tinder fortsatter att pafora enligt din betalningsmetod tills du sager op eller avslutar din prenumeration gallande Tinder eller ditt tredjepartskonto. Ifall ni menar op eller avslutar din prenumeration kan du fortsatta att administrera prenumerationen fram mot slutet fran den aktuella prenumerationsperioden, skad din prenumeration fornyas inte postumt att saken dar aktuella perioden befinner si fullfoljande. Medlemmar som bor i Tyskland kan fullborda sin prenumeration tillsamman nagon manads uppsagningstid postumt att saken da fornyats for nagon pur kalender ar, sam ratten att anfora op avtalet darfor avtalsbrott befinner si orubbad.

Annu fler parametrar som innefatt om ni betalar Tinder direkt tillsammans din betalningsmetod. Ifall du betalar Tinder pa momangen kan Tinder kora till eventuella faktureringsfel alternativt oratt som de astadkommer ehur dom allareda ager begart alternativt fatt projs. Forsavitt ni initierar ett aterkrav alternativt olika annullerar nagon ersattning sasom gjorts tillsamman din betalningsmetod, kan Tinder fardigstalla ditt konto tvart postum eget gottfinnande.

Det inneha kan resultera i nago forandring utav dina faktureringsdatum for betalningen

Ifall en betalning icke kan genomforas pa fundament fran att kortets giltighetstid aga ga ut, otillrackliga genomsnitt eller utav annan skal, sam n ej redigerar din betalningsinformation, sager upp alternativt avbryter din prenumeration, forblir ni ledar sta eventuella obetalda belopp sam medge oss att fortsatta fakturera betalningsmetoden, nar saken dar uppdateras. Darutover tillater n oss att atnjuta uppdaterade eller ersattande utgangsdatum samt kortnummer pro ditt kredit- alternativ betalkort saso tillhandahalls bruten din kredit- eller betalkortsutgivare. Betalningsvillkoren baseras kungen din betalningsmetod sam kan regleras fran uppgorelse emellan dig ocksa finansinstitutet, kreditkortsutgivare alternativt annan leverantor itu vald betalningsmetod. Forsavitt du bor utstott Amerika, samtycker du till att din ersattning at Tinder kommer att forekomma i genom MTCH Technology Services Limited.