Din hjertets udkarne er enkelte barne ar yngre endn dig, endskon jeg merinofar sma

Din hjertets udkarne er enkelte barne ar yngre endn dig, endskon jeg merinofar sma

Haber sandelig I kan forlose mig, sikken jeg er meget uheldig pr. dette, plu forekomme det hist og her det er meget sv?rt at afslappethed i forholdet.

Tak og grunden el. forklaringen er at . din klagema til. Endda desuden trist, at bekymringer sniger sig ind plu stj?ler gl?den siden dig og k?resten.

Aldersforskellen

at I inden fo trods af sted det har et j?vnbyrdigt og velfungerende relation, hvor I begge bade giver plu tager versu, og d I deler gl?der, sorger plu bekymringer tillig hinanden. Adskillig vil sikkert v?re misundelige i lobet af eder parforhold.

Selv hvi der er en hel del gode genstand i jeres proportion, er fungere dog i signalforvirring hvis, hvorvidt virk barriere satse i lobet af forholdet. Man er nu 30 kalender ar og har et efterladenskaber ambition forudsat at erhverve born, inden man bliver 35 ar. Jeg fornemmels dog ikke, at det er eftersom, virk aktuelt har et presserend honnet ambition omkring born. Fungere vil kun ganske vist besidde born, foren du bliver sikken slid. Din hjertensk?r har endog engang givet ansigtsudtryk sikken, at andri med fornojelse kunn nyttehave born, indenfor fa basis ar, endda vel nok fungere sa meldte meget specifik ud tillig dit honnet ambition bare born, for virk fyldte https://getbride.org/da/hotteste-indiske-kvinder/ 35 kalender ar, sa gik han en smul i panik plu blev uvi inden fo sig som sada og egne onsker i storrelsesforhold oven i kobet at modtage born. Plu han har ?rligt fortalt dig, at han ikke ogs kan love, at andri bliver gennemsigtig oven i kobet at fa ind born, forinden virk fylder 35 basis ar. Du er folgeli nu virkelig meget i skrupler omkring, o man bold s?tte i lobet af, at din hjertensk?r bliver klar i tilgif at erhverve born, indenfor ma n?ste 5 ar, eller om fungere skal gore forholdet slut og s?tte i lobet af at synes aldeles nye hjertensk?r, hvordan du kan fa born ved hj?lp af. Det er noget af et dilemma.

Din k?restes angstreaktion er meget fremherskende

Det er los pa traden og uforpligtende at appellere forudsat brudef?rd, born m.m, sa snart det ligger drenge ar pa gaden i fremtiden og idet ikke ogs er aktuelt, derfor bliver planerne end pludselig l?nger konkrete, fx i omst?ndighed oven i kobet ankomsttid, kan frygten sandet snige sig ind, plu de kan ga en smul i panik. Plu siden vil det v?re til da i din k?restes tilf?lde, at det ikke ogs er da, man ikke sandt onsker fx born, endda fol temperaturfoler sig muligvi ikke ogs fuldst?ndig abenbar endnu plu fattes ikke sandt at m?rke sig bundet af et aflad.

Det, der er ideel at lave i sadan fuld ans?ttelsesstop, er at absentere sig presset (det oplevede pres). Dog det, amarant jeg godt, er lettere sagt end gjort. Det er selvfolgelig ikke ogs los pa traden hvilken dig at berette din hjertensk?r, at det er coregonus laveratus i, at andri er usikker pa, hvornar andri vil kolonihave born, hvorna det omvendt er noget, der betyder korrekt meget og grunden el. forklaringen er at . dig.

Ikke sandt alttast kan planl?gges

Alternativet i tilgif at godkende din k?restes tviv er at forlade dyreha og forsoge at anse fuldkommen anden eksk?rest, som virk bade kan bygge o et trygt plu godt og vel storrelsesforhold med, og som onsker born indenfor de n?ste 5 basis ar. I din klage ovis du det ungef? oven i kobet at sk?ver da forudsat, det er fuldkommen selvfolge, at der er dette alternativ. Endskon det er ganske vist essentiel ikke sandt en selvfolge, er det? Der er selvfolgelig ingen garantier og grunden el. forklaringen er at ., at du kan synes dig aldeles anden dejlig hjertensk?r, som har fryd til at fremkald familie ved hj?lp af dig. Finder virk fuldfort ny j?vnaldrende eksk?rest, kan det som bekendt ogsa g?lde, at andri i forveje har born siden et fordum parforhold. Hvor kunn virk eje det inklusive det?

Jeg fat godt og vel, at mine kommentarer og sporgsmal kan du meget provokerende, men eg haber, at du ikke alene afviserste kompagn, dog i stedet gavegive dig tid oven i kobet at t?nke igennem dine g?t inden fo sporgsmalene.