Badoo encounters ar ett lockton som anvandare spelar pro fartfyllt leta efter matchningar

Badoo encounters ar ett lockton som anvandare spelar pro fartfyllt leta efter matchningar

Det har ar bilder fran specifikt utvalda anvandare

  • Badoo Encounters som ett lustigt satt att efterstrava efter matchningar
  • Det finns en intilliggande sokfunktion
  • Du kan vara presentator for en livs levande videosandning och forvarva in foljare

Det arme ar bilder fran specifikt utvalda konsument

  • Alla medlemmar kan posta meddelanden gratis

Den arme funktionen visar matchningarna en efter en, dar varje post visar anvandarens bild plus personens principiell information t.ex. namn, alder och hur massa intressen ni har gemensamt.

Kompression kungen hjartikonen (eller 1:a pa ditt tangentbord) ifall du ar hagad, eller X ikonen (2:a pa ditt tangentbord) ifall du ej ar hagad alls. De flesta konsument spelar detta spelet gallande ett fartfyllt och spartanskt satt i genom att omlokalisera sig genom de annorlunda alternativ. Faktum ett att funktioner liknar Tinders svep vanster eller svep hoger lockton.

Om du ar lyhord sa kommer du att marka lankar i ovre hogra hornet av varje post dar du kan presentera och dela anvandarens profil. Du kan aven filtrera spelet pro att enbart presentera killar eller tjejer, eller brukare inom ett visst aldersintervall.

Badoos primara sokfunktion “Folk i narheten” tillater konsument att hitta andra medlemma lokalisering. Du kan filtrera sjalva sokningen sa att blott de konton som ar nya, eller konsument som ar online, visas. Bortsett fran det finns det flera sokfilter som du kan bruka for att underbara Г–steuropeiska kvinnor limit resultaten:

  1. Kon
  2. Hur sa de letar efter (vanner, chatt, dejt)
  3. Alder
  4. Position
  5. Avstandet fran dig

Trots sjalva namnet sa handlar det om folk i narheten av dig personligen och ej ifall att leta efter personer varda din plats, darfor du tillika kan ringa konklusion fran brukare som anger avta fysiska positioner enskild. Du kan dessutom filtrera sokningen pro att visa konsument fran en annan stad eller region.

Nederst till hoger gallande din profilsida sa kommer du att kunna kika flertal profilbilder. Du kan atnjuta ditt proifil bild visat har ocksagenom att anskaffa mer krediter. Klicka enbart kungen ett bild pro att visa anvandarens profil. Om du ar intresserad fran personen i undra sa kan du avsanda ett meddelande till hen.

Darfor Badoo dating ar en gratis tjanstebaserad sa ar det mojlight att langa meddelanden till andra anvandare tillika utan att erlagga pro premiumtjanster. Det enda du behover forut att igangsattning en konversation ar att ladda upp ett kort kungen dig allena. Nar du inneha ett kort redo och godkant sa kommer du att klara av kontakta andra medlemmar pa webbplatsen. Medlemmar kan dock enkom langa upp till tvenne meddelanden till konsument som de ej inneha matchats med. Nar du inneha anvant dina par meddelanden sa plikt dessa medlemmar replikera dig forst innan du kan fortskrida konversaitonen med dessa.

Du kan stalla in det sa att du far notifieringar genom e-post eller din webblasare nar du far ett nytt anslag. Ifall det finns en specifik konsument som du ar sarskilt intresserad fran och gor slut pa din meddelande tilldelning ofordrojligen sa kan du tillvarata dessa anvandare gallande din favoritlista. A andra sidan, om anvandaren skriver nagot stotande eller olampligt sa kan du selektera att blockera dem sa att de inte langre kan kontakta dig.

Nar det galler Badoos meddelande egenskaper sa ger vi den betyget 4 av helt 5 mojliga. Med de flesta meddelandetjanster begransade sa kan anvandare endast avsanda bud till en annan anvandare en stig. Annu varre, de kan ej forsla pratstund med en person som ej inneha gillat deras bild i gengald. Med Badoo dejting far du minst par forsok att lite uppmarksamheten hos individen du forsoker lite kontakt med och om de svarar sa forvinner granserna forut antal meddelanden som ni kan posta mellan varandra.