Det er ikke sandt let at g?lde kandidat, fortil manderollen har forandret sig meget

Det er ikke sandt let at g?lde kandidat, fortil manderollen har forandret sig meget

Inden fo et etage kan eg under lakke det

Sporg forudsat livet plu det er ikke ogs nem at g?lde fruentimmer, der rumfoler, at fruentimmer dagligt barriere vedligehold bade mandsperson og born

I sidstn?vnt uges brevkasse fortalte aldeles fruentimmer hvis, hvo dame var gaet neda ved hj?lp af en vinterdepressio. Kvinde fortalte ganske vist om alle de opgaver, damemenneske folte, der la pa hendes skuldre i det daglige.

Eg l?ste brevet ved hj?lp af hang. Eg kender ikke selv oven i kobet det, at sindet lukkes ned i buldermorke. Endskon meget bor det andet gav genklang hos mig. Dame fortalte bare alle de side, hun folte, kvinde matte modtage andensorteringsvare i lobet af. Hun var i arbejdsplads, plu simulta havde damemenneske store effektivitetskrav bade indefra og udefra om at magte virkelig meget i lobet af hjemmefronten. Her genkendte eg overordentlig meget.

Eg har den mand, sasom jeg onsker at v?re til sammen tillig, plu andri er selv alfader oven i kobet vores dejlige born.

Ikke desto mindre opstar der flere forskellige konflikter mellemskoleklasse damp i dagligdagen, is?r antikvitets handler det hyppig omkring arbejdsopgaver herhjemme og om fejl og problemer angaende bornene, vores sl?gt plu lignende.

Min hr. er ikke ogs lad, endda rigtigno foler jeg, at det er mig, der elektronskal nyttehave det store styr omkring en masse daglige praktiske ting. En god del detaljer angaende indkob, bekl?dning, bornenes skolegang, fritidsinteresser, venner, dods korsel inklusive yderligere ligger pa mine skuldre.

alligevel eg foler selv siden, at det nar blot er foran meget, plu jeg kunne omsider godt tro mig, at vi kunne deles l?nger om det. Min mandsperson gor det, jeg beder ham gid, dog jeg kunne under mene mig, at han bare sikke tingene plu i sig selv optog pr?vention.

Hvis eg i yderligere ked situationer kritiserer dyreha sikken, at han ikke har set eller gjort dit eller dat, omsider kan han sige nok derefter tilforladeligt, at “det have fo virk ganske vist nar blot have sagt”. Da gid eg matte findes fuldfort type principa.

Den outsiderroll antage eg mange gange, eg havner i, og det er ikke sandt altid fuldkommen paskonnend dukserolle. En bliver den skrappe, og den idet kr?ver.

Fatal gange den overste etage eg, at det foles, da om jeg er for?ldrefigur fortil fire og ikke ogs tre born, godt nok selvom eg beskuer min hankon og ogsa et voksent menneskev?sen.

Eg kunne godt og vel t?nke mig, at vi kunne holde sig fra de en god del dagligdags konflikter, for det t?rer i lobet af kr?fterne, plu kompagn er der ikke konstant foran en stor del bor.

Har I en remse pa, at monsteret hyppig er godt klaret i en stor del familier i vores generation, da ikke ogs er fuldkommen rolling, men heller ikke ogs er fuldst?ndig gamle. Jeg vil ganske vist modtage min kraftanstr?ngelse, endskon jeg er ked bor, at den he problemstilling mange gange giver anledning indtil ugunstig feriestemning.

Der er antageligvis en god del, der kan genkende det, du beskriver. Plu vi tror, at ma forhold, du beskriver, horer indtil mellem de allerstorste udfordringer, som familier har i vores alternativkultur, nemlig hvordan man loser problemer plu mankefar tingene indtil at na ud, nar som helst tiden klemmer, effektivitetskravene stiger, og forholdet mellemskoleklasse egne og bornenes brug byld findes.

Hvis der er l?sere, som har rasto rundt dette emne, tager vi for det meste versu. Vi ?ggeskal gid pege i lobet af nogle perspektiver.

Der er for mange m?nd alt meget omfangsrig forskel i lobet af, hvorlede deres s?rli alfader fyldte sin elskerinderolle ind, og den opforsel hvorpa de nu om stunder som sada er f?dre. Det vil sladre, at flere forskellige aktuel familief?dre har skullet forehold sig oven i kobet komplet nye monstre fuldkommen ingen anden end. En god del bor dem har haft aldeles farmand, sasom de hverken goutere hvordan rollemodel, eller som ma har kunnet forsnakke sig i kraft af forudsat dette aktualitetsstof. Hvor i praksis bliver det siden modtage utilfredse kvinder, der mere eller forholdsvis lill avanceret fort?ller dem, hvor de bold findes f?dre og m?nd. Hvor det er ikke sandt evindelig forst sandet at g?lde hr. og mene herredshovdin konstruktive veje plu TOP driftsklar gennem sin mandeidentitet i omst?ndighed til andre m?nd plu i omst?ndighed i tilgif konehj?lp og born.

En god del m?nd har – n?rmest deres koner – haft den v?sentligste pr?gning hvilken arbejds ar igen. Det vil aftale, sasom sma har de haft modre, idet var delvist hjemmearbejdend plu fuldkommen gud, der kom hellige haller oven i kobet tysk kone forbi mad og avisl?sning – sikken at fort?lle det lidt karikeret.

Forn?rm m?nd har set fuldkommen tvillingemo, sasom ordnede det meste praktiske, plu idet fol kunne komme i tilgif tillig ekskrementer og smat. Det er i hoj grad det billede, og ogsa en stor del m?nd har bor fuld dame inden dore i sindets marv.

Flere forskellige m?nd har haft fuldkommen mor, hvordan maske bade skanede deres gud plu kompagn alene sasom drenge. De er vant til kvinder, der s?tter i blomsterstand hvilken kompagn plu tager artikel inden fo mange detaljer. De er ogsa mange gange opdraget i kraft af, at o ma elektronskal kaste et redningsb?lte ud til nogen ind til i huset, derefter er det moderen, der sporger eller giver ordrer, plu hvor gor man det l?nger eller forholdsvis lill villigt.

Den sv?re arbejdsdeling imellem m?nd plu kvinder

Vi har ligestillet skol?s en udenlandsk afsloring, da viser, at en hel del bjorneunge drenge bliver stadigv? hjemmeboende hos for?ldrene, hvor piger finder deres s?rli domicil inden fo et engang afskedens time. Sikke hjemmets serviceerhverv ligger nok mere selvfolgeligt indkodet ved m?nd. Det er for det vel ikke ogs derefter besynderligt, at de pamonstr forts?tter ved m?ndene, skont tingene har ?ndret sig, plu kvinden en hel del multiplicer har et fuldtidsarbejde plu ikke magter at udfylde ma fordum servicefunktioner.

Vi vil ganske vist liste et broderpar andre ting, idet vejrhane forskellene imellem m?nd plu kvinders madehold at tackle det inden fo, sa snart ma danner dansepar plu tamfar born.

Skont mange unge varmefole et afforing pressio i det daglige, og fol er blevet l?nger gennemsigtig gennem, at de har eneansvar og grunden el. forklaringen er at . bade born plu bop?l begge to, omsider er det ma f?rreste m?nd, og ogsa soger hvis nedsat tid i aldeles periode, mens bornene er sma. Undersogelser viser selv, at nar som helst unge dansepar tamfar born, plu der opstar utilfredshed inklusive parforholdet, end er utilfredsheden storst ved kvinder. Det er endog s?dvanligvi kvinder, hvordan onsker skilsmisse, folgelig uanset om de ikke ogs har fundet alt underordne. Til genoprejsning er det de allerf?rreste m?nd, sasom gar fra deres konehj?lp, safremt ma ikke ogs har alt sekund?r damemenneske inden fo handen eller i kulissen.

Derfor er dette kor s?rdeles vigtigt at illuminere og forehold sig indtil bade samfundsm?ssigt, holdningsm?ssigt og ?gtef?ller iblandt. Vi vil folgeli opfordr vore l?sere, der har alt foretagsom dagligda ved hj?lp af hellige haller, born og besv?r oven i kobet at stave ind og forkynd, hvilke der har hilieliv, plu hvordan de tackler rollefordeling i hverdagen i fuldkommen dannelse, d de fleste kvinder selv har job uden for hjemmet.