Och killar befinner si stadse dragna till flickor saso inte kan lasas som en mottaglig bok

Och killar befinner si stadse dragna till flickor saso inte kan lasas som en mottaglig bok

Begagnad den inverterade handhjartans gest for nagon manlig gosse, odla ser du honom smalta saso smor

# 11 Mysteriousness. Mysteriousness befinner si het. Blottlagga ick allt ifall dig personligen genas till nagon besöka denna webbplats kille bara darfor att imponera gallande honom snabbare, darfor at det inte kommer att rulla.

# 12 Nar ni stracker. Samt de mest respektabla killarna skulle hava marigt att plocka tryta ogon av nago brud sasom visar sig lite bruten huden * fran blunder *. Om n vill snara ett kis seende organ, blicka blott lurat, strack ut dina armar i luften saso du befinner si uttrakad och blotta blott nago del fran din midriff.

# 13 Ditt kaluf. Ditt kaluf kan vara nagon av dina storsta mede nar det innefatta att appellera ett kille. Agera med haret eller ratta handerna vi det alternativ maka dina langa las fran ett axel mot den andra med dina sker darfor att blotta nacken nar du astadkomme ogonkontakt med nago kis.

# 14 rekvirera nagon mans forfrisknin. Det befinner si ungefar oemotstandligt forut en frank att greppa en blaffig hanskratt tillbaka nar han titta en fint brutta bok ett killes drink och bar det finemang.

# 15 Kladsel sasom astadkommer hans fantasi flod. Ett itu dom grej som killar gillar sexiga samt attraktiva forsavitt nagon brud befinner sig hennes drakt, sarskil nar hon inneha kungen sig nagot som icke befinner sig avsevart avslojar, andock likva villig gransen att blotta avsevart! Begagnad nagot som verkar saso att det kommer att glidande av axlarna alternativt din kropp, eller nagot sasom avslojar ett spar fran din underklader sam n tittar det magiska arbetet.

# 16 Ett kassett mellan dina barm. Utfor ni kank nago kasse alternativt nagon handvaska med nagon resli skarp? Liga ditt vask emellan dina byst samt lat vaskan dala till forsona sidan av din lekame. Det astadkommer att du ser valdigt snyggare ut sam sexigare samt!

# 17 Handhjartan ovanfor rummet. Befinner sig du nagon flickaktig brutta saso alskar att kank skyltar fran bota rummet alternativ nar ni snappar villig bilder? Manga killar alskar tjeje som beter sig gallande en sockrigt satt.

# 18 Flying kisses. Flyga kyssar kan verka snobba nar det ick foljs av ett annan gest. Men det ser avgjort ut som forsavitt ni skickar nagon flygande pus av alltsammans rummet sam skrynklar din sno sam ler alternativ blinkar pa killen.

# 19 Touchy ogonkasta. Flanera op bakom killen sam skjut armen mellan hans armbage samt hans anatomi, sam bidra honom nagon fosning tillsamman din axel alternativt klamrar sig i armen.

# 20 Lasglasogon. Killar hittar flickor saso av och till bar villig brillor hejdlost sexiga. Det titta speciellt fint ut nar tjejen bar glasogon samt bar ljudli har i ponnysvans alternativt fikabrod.

# 21 En ansamling flickor. Om du vill infanga en kille i ogonen meda som n upptrader kungen dito metod tid, hang tillsamman nagon annan frande av din alternativt tillsammans nago kluster itu dina flickvanner. Killar kan ej plocka ogonen av nagon enhet tjejer, sarskil nar n sam dina kompisa blir upphetsade sam skrik alternativt kopplar varandras armans.

# 22 Nar n uppge “snalla”. Nar du promenerar forbi nagon gosse alternativt be honom att flanera till sidan, sag “rar” och folj opp det med e tack tack vare ogonkontakt. Det verkar avslappet, men det kommer fortfarande foreta att saken da killen vill bilda kanna de forbattring eller i alla fall instruera kanna ditt namn.

Sam du skulle bestamt bli imponerad itu honom!

# 23 fortara nagonting. Killar gillar att det befinner si valdigt sockrigt nar nagon donna ater nagot saso isglas alternativt nagon muffin. Det befinner sig an forbattring forsavit du slapper fa foder och klumpigt provar att torka av din skjorta. Sam det befinner sig sexigare om du ater nagot stort sam lange!