Det er et sagtens og bekvemt redskab oven i kobet at laste andre brugere forma

Det er et sagtens og bekvemt redskab oven i kobet at laste andre brugere forma

Unikke funktioner i lobet af Badoo

  • Gaver

at du er haveinteresseret og tiltrukket af kompagn. Det kunne folgelig eksistere fuldfort morskab plu k?re madehold at modtage dem til at smile.

  • Usynlig tilstand

“Invisible hatte Mode” er fuldfort fundamental hverv, idet ma fleste dating- og hookup-sider har. Det er forside standard, ganske vist ma fleste singler vil eje deres profiler i tilgif at d?kke sig og grunden el. forklaringen er at . m?ngden, selvom de surfride inden fo eftersom. Beklageligvis tilbyder Badoo kun dette oven i kobet premium-brugere.

  • Encounters

Som om Tinder er Badoo’s Encounters en hverv, der i tidligste tur sker, sa ofte som man mankefar kampe. Dette virker kun, sa ofte som I begge “antage godt gid” hinandens brugerbilleder. Hvilken adskillig er Encounters blandt de s?dvanligvis effektive mader at synes matches hurtigt pa. Derudover tilbyder denne virkemade et “Crush”-v?rktoj, der gavegive dig aktivitetstilbud sikken at ga igenne andre brugeres konti eksklusiv at matche dem foran. Dog denne er kun for premium-abonnenter.

  • Uhoflig-meddelelsesdetektor

Og grunden el. forklaringen er at . Badoo er dets medlemmers sikkerhed og vishe dens hojeste prioritet. Hvor ma skabte fuld “Rude-Message Detector”, hvordan vanem?ssi kan bem?rke enkelte ord, der indeholder stodende, homofobiske, uhoflige, mobning plu andre former og grunden el. forklaringen er at . kr?nkende alkoholbehandling. Fuldfort pop-up-meddelelse vises pa din tv-sk?rm, plu fungere kan hurtigt meddele beskeder til moderatorerne.

  • Fremh?v

Premium-brugere har masser af sted sprede, plu mellem dem er at kunne nyde “Highlight”-funktionen. Det gavegive dine beskeder aflob hvilken at sidde i toppe inden fo beskedlisten plu v?re et “hojdepunkt”, hvor de andre brugere hurtigt kan gennemse og svare i lobet af kompagn.

  • Klisterm?rker

Badoo har “Klisterm?rker”, som man kan afskibe oven i kobet andre brugere. Udpr?get er forn?rm klisterm?rker alt dejlig anneks til dine beskeder og kan findes aldeles morskab anstrengelse, sa ofte som man chatter. Premium-brugere kan imidlerti blot fa plads til dette, plu det vil kun findes tilg?ngeligt, hvis du aktietegner kreditter.

  • Ville virk snarer

Den he facilitet er fuldkommen sodm?l addenda oven i kobet Badoos interaktive app og websted. Det er et idr?t, d brugerne vil blive stillet eksamens sporgsmal plu perspektivl?re omkring deres personlige b?ltested plu pr?ferencer. Derefter WouldYouRather-spillet gor forbindelsen sjovere i stedet for at chatte.

  • Bloker v?rktojslinj

Hvilken ekstr at ove brugernes privatliv og sikkerhed ma fungere ikke sandt tage et v?rktojsbj?lke bor samtaler tillig nogen hvis ikke tillade til side den anden del. Systemet blokerer spontan dine sk?rmbilleder og radiofyr alt advarselsmeddelelse.

  • Stig in

Hvis du los pa traden vil blive gaet genkendt bor brugere, kan man anvende RiseUp-funktionen. Det giver dine billeder adgang hvilken at eksistere inden fo prioritetslisten i medlemspuljen plu oger sids dine odds hvilken at modtage datoer, kampe plu beskeder.

  • Stemninger

Badoo har fuld se her unik “Mood”-funktion, der tilbyder fuldkommen glimrende opforsel at udtrykke dine aktuel supertanke, interesser eller hvilken det moment er, der foregar i dit sind.

Handy og brugervenlig Badoo App

Dersom du har besogt Badoos desktop-side, kan man mystificere dig gennem, hvorfor gr?nsefladen virker gammel plu j?vn. Tja, simpelthen selvo Badoos fokus forst og fremmest er pa sin smartphone-app. Ja, siden hen har bare fuldkommen appversion, og det gavegive formal at modtage den he milit?rtjeneste transportabel fortil at gore det l?nger bekvemt og grunden el. forklaringen er at . nation at synes kampe eller tilf?ldige bytteopkald pa vejen. Ahorn at anvende denne funktion vil fungere besta i blomsterstand i tilgif at soge bagefter potentielle homies, flings, chats plu hookups, hvorna plu hvor som helst du onsker det.

Forholdsm?ssigt set har Badoos s?rksomhed end som virksomhedens computerapplikation, maske da holdet bagdel Badoo brugte i massevi levetid plu ressourcer inden fo at perfektionere den. Sammenlignet ved hj?lp af dets websteds?kvivalent er den he app’s brugerdesign ganske vidunderli. Desude er det blevet udvidet i tilgif at huse nye funktioner plu aktiviteter, der lektiehj?lp dig tillig at putte i kontakt i kraft af flere brugere, selv mens virk er i lobet af farten.