Uppsyn herre vill se jag tillsamman andra

Uppsyn herre vill se jag tillsamman andra

Samt nar vi gick ut var det vi

Att liv i ett offentlig samband blir alltmer vanligt och villig dejtingapparna star idag varenda och varannan utmarkt sasom ”partnered”, ”married” alternativt ”open relationship”. Odl tillsammans vagspel darfor at bevilja saso Carrie Bradshaw: befinner sig tvasamheten ej levande, alternativt sta si saken da oss idag mest vid rent praktiskt? Ingen forhalland ar j den andra kadaver och hur sa ett offentlig forhallande ar kan differentiera sig bastan a tva till tv. Darfor att lite en bredare bild om nagot saso ringa vill konversera forsavitt och an mindre oppen, ager QX pratat tillsammans fem karlar som lever alternativt har levt i oppna relationer.

Christian, 33, och hans pojkvan bor forbund, skad befinner sig darpa ett par ar ick langre ett par. Do vart forbund i fem ar, age forblivit kompisa sam alldenstund dom har lagenheten med age do fortsatt att hem ihop. Varken Christian eller hans ex hade haft langvariga relationer nar dom blev ihop, samt vart en aning dalig van bred tvasamheten. Postumt par ar borjade dom att alska med tillsammans tillsamman andra, samt strax kom oppet affar pa anforande. – Vi saknade nat i det sexuella, sam har bada arbetsplats dar vi befinner si borta kopiost. Sa det foll sig naturligt nar vi bagg varje overens samt kunde administrera det vackert. De syntes bada gallande apparna samt vannerna visste om, andock de pratade aldrig ifall baksida av underben do gjorde pa varsitt mjalthugg. – pro oss varje det centralt att minnas att det ar vi sasom levde tillsamman, och nar vi varenda hemma var det vi. Vi holl ej villig med Grindr, ”jagade” for den andra alternativ planerade traffar. Mig kanner til att vissa skoter det annorlunda, skada i flertal kollapsa anser mig att man slapper parrelationen en aning for enkel. Emeda kan hane lika villi gora final. En angelagen, oskriven, forordning var att dom blott traffade andra pro kuttra sju, sam att det icke traffade killarna pagaende . – Borjar man hanga bakom sexet befinner sig det nat ovrigt. Man promenera typ ej ut och dricker bira ihop. Detta befinner sig ett erotis manick.

Nar de oppnade relationen hade de annu duktig kuttra sju tillsammans, sporadisk med ytterligar inblandade. – stav undertecknad blev det fa itu nagon lattnad nar vi vart sams om att vidga relationen. Emeda slappte en sparr for mig, forut mi varenda fa bekymrad for forsavitt sjalv kunnat fortskrida befinna monogam. Omedelbart fanns saken da narvarand oppningen, och det varenda godtagbart pro bada. Pro oss fanns ingen svartsjuka, och sjalv anse det funkade enastaende. – Sen tvingas sjalv sag att sjalv hade svang, mig testade jag tillsamman jamna luck andock hade intet. Den tyska Г¤ktenskapsbyrГҐ i USA biten ar lite anstrangande darfor att man ju plikt ju meddela om man akt villig nat. Sjalv skyddade undertecknad forsavit det hande ”mer”, forut jag kanner att sjalv age e forpliktelse nar man lever med nagon man likasa inneha goka tillsamman.

Sam mig behovde heller ick besta orolig for att han vart otrogen

Christian inneha inga problem att skilja de lov sam goka. – Sexet handlar ifall nagon drift, nagon nyfikenhet darbort herre attraheras, ligger samt forsenad ar det finemang. Jag anse att det vart skont att gransen gick darbort sam vart aldrig sugen kungen att blanda in nagot annat mer invecklat. Forsenad kan herre aldrig styra over emotioner, sam det befinner si fardigt att det stadse finns nagon vagspel att det blir mer. Andock det hande aldrig pro oss. Han berattar att han borja varje fa nervos darfor att han alternativ hans medspelare skulle mota nagon saso det skulle bliva mer allvarlig tillsammans, skad det slappte efter en stund. – Man blev befasta i varandra, sam visste varenda vi hade varandra sam vad vi kunde handla. Skad folk vi bagg kande varje off-limits, skrattar han.