5 Skillnader I Hur Karlar Och Kvinnor Blir Kar

5 Skillnader I Hur Karlar Och Kvinnor Blir Kar

”Ingen kanner sasom jag…” Nej, ick hon i allihopa fall…

Hurda visar man att do befinner sig kara nog? Och hur visar kvinns att do befinner si kara? Det ar riktig storre skillnader an man vill anta, sam det ar bra att kannedom dessa.

Du kanske trodde att alla tankte samt kande likadant saso n nar n blir foralskad, sam sasom n astadkommer nar ni befinner si i en forhallande? Odl befinner si det faktiskt icke. Sanningen befinner si saken da att det befinner si mer gansk att dina manliga kompisar utfor det annu att din kvinnliga delagare kanner saso han har en bra poäng n gor. Pro det befinner sig riktig stora skillnader i hurdan karla sam kvinnor blir kara. Vi agerar, tanker samt reagerar enormt olika emellan konen.

Det manliga magasinet Askmen ager gatt igenom fa forskning pa amnet ocksa konsulterat med allehand psykologer sam relationsexperter. Pa odl fason inneha de kommit fram mot dessa 5 stora skillnader i hurda hanar samt kvinn blir kara. Hejdlost intressant om jag tillats saga det allena.

OBS: Eftersom det har handlar forsavitt psykologi och beteendevetenskap odl ar ingenting 100% tvattakta i all kollapsa. Det befinner sig mer bruten nagon generell bild bruten flest. Odla dina/din sambos erfarenheter/kanslor/reaktioner kan avskilja sig. Andock sang oss nu titta pa hur 5 klassiska indikator kungen foralskelse hos karlar skiljer sig av kvinn.

1: Man ar mer impulsiva

Nar karla bra kanner att nago partner kanns gansk befinner sig vi vanligtvis betydligt snabbare kungen gasen an hon. Kvinn ager nagon vana att klura igenom det laka mer nog och utreda forhallandets chanser att anordna i langden. Vi man befinner si mer ”all in” nar vi kanner nagot sarskilt stav ett person.

2: hanar befinner sig mer fokuserade pa hetta

Mans karleksinstinkter fokuserar mestadel kraftigt villig de fysiska samt passionerade aspekterna bruten en karleksforbindelse istallet stav dom kanslomassiga och varma uttrycken. Detta leder alltsamman for vanligtvis mo att mannens kompanjon enbart uppfattar honom som lustfylld istallet pro karleksfull. Vilket i sin flax leder mot att kvinnan kan uppfatta mannens lov som oakta samt fafan, vilket sjalvfallet icke ar fallet, det utspela blott forsavitt tva skild satt att se samt ingripa villig karleken.

3: karla befinner sig mer fysiska

Pro man sa befinner si utseendet valdigt kopiost viktigare ann pro kvinnor. Missforsta mig fasten precis, bagge konen lagger grymt bamse betydelse spann utseendet. Det befinner si dock kopiost osannolikt att nago hane utvecklar karlekskanslor forut en han frams ansag som angenam samt blid. Det befinner si snarare odl att nago approximation pro kvinnans karakta kan expandera fram omsider, om det finns en fysisk dragnin a begynnelse. Skulle herre klara av likna det har intill nagon verklighetsnara utgava itu ”karlek spann etta ogonkastet” antagligen?

4: karlar varderar lajbans hogre an kvinn

Den har punkten knyter kungen ett naturligt taktik a till saken da forsta. Vi kanner til allihopa att kvinnor uppskattar nago karl tillsammans humor, samt att det ofta befinner si den ett nyckeln mo hennes karnpunkt. Andock i det langa loppet befinner si kvinns f mer analytiska ann odl. De varderar en man tillsammans ett skarpt skall pa axlarna, som kanns bastant. Sasom namnt ovanfor odla ar do mer benagna att tanka vi forhallandets chanser for do kastar sig in i det.

Karla a andra sidan satter en hogt nytta gallande nago medspelare de kan forlusta sig tillsamman och sasom kan slappna av inte me att analysera detaljer overdrive. Hanar ar samt mer benagna att vidga op samt separera tryta emotione med e han kan koppla a med samt saso ar enkel att komma overens tillsammans.

5: karlar befinner si mindre benagna att dividera forsvinna emotioner i borjan

Mig tvivlar kungen att sjalv behover anfora dett, skada det tar over lag sett betydligt langre tid for karlar att understa oppna upp sam separera forsvinna kanslor tillsamman sin partner (shocker, sjalv vet). For kvinn kan kannas helt naturligt att gora det efter bara en foto cyke, skad pro hanar kan det uppehalla manader eller ar. Det befinner si ej forran dom kanner sig kopiost sakerstalla i relationen saso do uttrycker dem oral. Istallet ar man mer benagna att presentera sina emotione fysisk, via nuddning, skojig aktiviteter och sjalvklart goka.

Sammanfattningsvis forsavitt hurdan man visar att do ar kara

Karlar och kvinn ar hejdlost annorlunda, kungen massa satt kompletterar vi varandra fabulost bra, men alltemellanat kan det blir ett liten krock i hurda vi tanker, agerar och kanner. Vill n atnjuta ut det mesta fran ditt affar sa borde du reflektera fa ovan skillnaderna emellan de samt din partner sam dryfta dessa tillsammans. ”Communication stelnat vatten key” som karl anser.

OBS ater: alltsammans detta ar valdigt generaliserande, samt ingen manniska befinner si svartvit. Andock det finns forskning sasom pekar gallande att dessa skillnader befinner sig uppenbar emella konen. Det betyder emellertid inte att det enda hanar vill hava ar snygga flickor saso enkom tycker om att ha roligt. Ett nypa salt samt alltsamman det dar du kanner til. Men forhoppningsvis age vi eventuellt mot viss andel lyckats besvara do uraldriga fragorna: ”hurda visar hanar att de ar kar?” samt ”hurdan visar kvinnor att dom befinner sig kar?”.