C-date ar det perfekta stallet pro att hitta nya kontakter och svira

C-date ar det perfekta stallet pro att hitta nya kontakter och svira

Denna dejtingsajt ger dig tillfalle att traffa andra singlar som ar intresserade fran att ha ett lajbans och avslappnat karleksforbindelse. Har finns tusentals hisnande svenska profiler som samtliga letar efter en social upplevelse.

Priser

Ohejdad in registrering! Priser livfull dejting 3 man: 649 kr / man 6 man: 449 kr / man 12 man: 399 kr / man

?? Fordelar

  • Stor uppsattning medlemmar.
  • Samma andel man som kvinnor.
  • Position som inneha beprovats och fungerar.

?? Nackdelar

  • Man skyldighet ha en betalningsplan fran hogre kvalitet.

Registreringen ar gratis och det ar helt upp till dig nar du vill ga fran stapeln plocka kontakt med nagon eller ta emot meddelanden fran andra. Det blir forst nar du gor det som du behover betala.

Ifall C-Date

C-Date ar en dejtingsajt som ar beryktad varlden over for forsvinna ovanfor 36 miljoner brukare. Sajten ar inriktad pa att skapa relationer som passar in i nischade grupper. All ar valkomna att hantera tjansten, oavsett vilken typ fran relation man soker. Darjamte ar det spartanskt att forena sig via datorn eller appen. Forut att summera kan man beratta att C-Date ar en modern dejtingsajt som passar bra forut vissa, men som ej ar riktigt forut alla. Ifall du ar hagad fran att utbilda dig mer, ar detta ratt lage forut dig.

Inriktning / Nisch

C-Date ar en fran de mer kontroversiella dejtingsidorna som finns, som riktar sig till dem som soker passionerade aventyr utan nagra storre forpliktelser. Anonymitet och kravlosa kontakter ligger i fokus och tycks darmed ej stanga ute de som redan aga ett forhallande. Ifall du ar ute efter en langvarig relation bor du dock eftersoka nagon annan dejtingsida.

Funktioner / Egenskaper

Nar du blir medlem pa C-Date, far du som mo automatiskt access till all funktioner som en premium-medlem. Som man maste du daremot erlagga en manadsavgift for att ringa tillgang till samtliga funktioner. Ifall du inte vill spendera for att bli premium-medlem kan du aven fortsattningsvis skapa ett konto och fanga meddelanden, men det ar det enda du kan skapa som gratis-medlem. Forut att klara av avsanda meddelanden maste du bli premium-medlem.

C-Date varnar om kundernas anonymitet och erbjuder ett antal funktioner forut att befasta detta. Det ar inte nodvandigt att ladda upp bilder pro att finn andra medlemmar, och bilder som uppladdas manuellt granskas pro att gardera profiler. Som premium-medlem inneha man darjamte mojligheten att racka bilder.

Mobilapp

Om du foredrar att dejta via appar, kan C-Date rapp och spartanskt laddas ner for bade Android och iOS. Appen ar mild att administrera och ger dig opportunitet att chatta tillika nar du ar kungen glapp. Det enda du behover framstalla ar att logga in och det gar flinkt och frank att begagna den.

Logga in

Protokollfora dig pa C-Date ar spartanskt. Du kan antingen skrida in konungen hemsidan eller nyttjande appen for att skapa ett konto. Registrera att det ej gar att uppfatta sig via Facebook eller Google+, som det utfor pa andra dejtingsidor.

For att komma igang tvungen du svara ett antal fragor, men det ar inte flera, vilket tyder kungen att sajten inte ar inriktad gallande att skapa seriosa relationer.

Asikter

Gar man in kungen Trustpilot forut att ta segment av omdomen ifall C-Date ser man att de flesta brukare ar missnojda. De flesta omdomena har bara gett tjansten en artist eller till och med ej gett nagon artist alls, vilket ar helt olikt andra dejtingsidor som far i princip likadan flera positiva som negativa omdomen.

Baksida fran underben ar det som ligger bakom den negativa kritiken? Skock brukare har rapporterat att sajten anvander fejkprofiler for att testa appellera hanar att bli medlemmar, att det ar genmale att stanga sitt konto och att det finns manadskostnader som man ej kan slingra. Dessa faktorer inneha lett till en negativ forestallning fran sajten.

Vi har undersokt recensionssidor forut att granska vad andra konsument tyckte om sajten. De flesta som recenserat den sa att antalet fejk-profiler ar mycket lagre an andra jamforbar sidor. Det fanns ocksa ett typ oforandrad stort antal kvinnor som hanar och att chansen att mota nagon ar tamligen hog.

Registreringen ar gratis och det ar helt upp till dig nar du vill indier brudar paborja ta kontakt med nagon eller fanga meddelanden fran andra. Det blir forst nar du gor det som du behover bekosta.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *